Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Regeltechniek

Regeltechniek

Heeft u voor uw bedrijf professionele regeltechniek nodig? Dan kunt u de hulp van Velek in Ruien, vlak bij Kortrijk, goed gebruiken. Wij zijn dé specialist in meet- en regeltechniek en hebben al het betrouwbare, kwalitatieve en innovatie materiaal waardoor u er met uw bedrijf gegarandeerd op vooruitgaat. Zorg voor een goede temperatuur, luchtstroming en vochtigheid op de werkvloer en kies voor professionele oplossingen.

Kies voor vooruitstrevende regeltechniek

Met de nauwkeurige regeltechniek die in ons assortiment te vinden is, zorgen verschillende systemen voor de perfecte omstandigheden binnen uw bedrijf. Met de meettechniek wordt gedetailleerd gemeten wat de omstandigheden op dat moment bij u zijn. Wat is de temperatuur, welke luchtstroming is er en is de vochtigheid optimaal? Op de momenten wanneer dat niet het geval is, komt de regeltechniek in actie. Dit betrouwbare systeem zorgt er snel voor dat het aantal graden Celsius en de aanvoer van frisse lucht op een goed peil is.

Zorg voor de gewenste waarden in uw bedrijf

Doordat Velek verdeler is van producten van S+S Regeltechnik, weet u zeker dat u alleen de allerbeste kwaliteit aanschaft voor uw bedrijf. Met de juiste meet- en regeltechniek gaat u voor de gewenste waarden binnen uw onderneming. Zeg nu eerlijk, wie wilt er nu niet werken in een perfecte temperatuur, een goede luchtstroom en een optimale vochtigheid? Wij helpen u hier graag bij. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de regeltechniek en onze andere producten? Laat het ons weten en bel op +32 476 48 50 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten