Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Regeltechniek

Regeltechniek

Zoekt u professionele regeltechniek voor uw bedrijf? Dan kan u de hulp van Velek in Ruien, vlak bij Kortrijk, goed gebruiken. Wij zijn dé specialist in meet- en regeltechniek en hebben al het nodige materiaal beschikbaar. Zowel qua betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie gaat uw bedrijf erop vooruit. Investeer in professionele oplossingen en zorg voor een goede temperatuur, luchtstroming en vochtigheid op de werkvloer.

Met onze regeltechniek creëert u een gezonde werksfeer

Met de nauwkeurige regeltechniek die u in ons assortiment vindt, zorgen verschillende systemen voor de perfecte omstandigheden binnen uw bedrijf. Met de meet- en regelapparatuur wordt gedetailleerd gemeten wat de omstandigheden op dat moment bij u zijn. Er bestaan verschillende soorten apparatuur die elk een specifiek element meten, zoals:

Elk element wordt gemeten en geanalyseerd. Is elk element optimaal? Is dat niet het geval, dan komt de regeltechniek in actie. Dit betrouwbare systeem zorgt er snel voor dat het aantal graden Celsius en de aanvoer van frisse lucht goed op peil is, zodat de luchtkwaliteit verbetert. Zo gaat iedereen binnen uw bedrijf aan de slag in een gezonde werksfeer.

Informeer vandaag nog naar de opties

Doordat Velek verdeler is van producten van S+S Regeltechnik, weet u zeker dat u alleen de allerbeste kwaliteit aanschaft voor uw bedrijf. Onze meet- en regeltechniek creëert voor u de gewenste waarden binnen uw onderneming. Zeg nu eerlijk, wie wilt er nu niet werken in een perfecte temperatuur, inclusief een goede luchtstroom en optimale vochtigheid? Wij helpen u hier graag bij. Heeft u nog vragen over de regeltechniek of wilt u meer informatie over onze andere producten? Laat het ons weten en bel ons op via +32 476 48 50 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op