Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Regeltechniek

Regeltechniek

Zoekt u professionele regeltechniek voor uw bedrijf? Dan kunt u de hulp van Velek in Ruien, vlak bij Kortrijk, goed gebruiken. Wij zijn dé specialist in meet- en regeltechniek en hebben al het betrouwbare, kwalitatieve en innovatieve materiaal waardoor u er met uw bedrijf gegarandeerd op vooruitgaat. Zorg voor een goede temperatuur, luchtstroming en vochtigheid op de werkvloer en kies voor professionele oplossingen.

Met onze regeltechniek creëert u een gezonde werksfeer

Met de nauwkeurige regeltechniek die u in ons assortiment vindt, zorgen verschillende systemen voor de perfecte omstandigheden binnen uw bedrijf. Met de meettechniek wordt gedetailleerd gemeten wat de omstandigheden op dat moment bij u zijn. Wat is de temperatuur, welke luchtstroming is er en is de vochtigheid optimaal? Is dat niet het geval? Dan komt de regeltechniek in actie. Dit betrouwbare systeem zorgt er snel voor dat het aantal graden Celsius en de aanvoer van frisse lucht op een goed peil is zodat iedereen binnen uw bedrijf steeds in een gezonde werksfeer werkt.

Zorg voor de gewenste waarden in uw bedrijf

Doordat Velek verdeler is van producten van S+S Regeltechnik, weet u zeker dat u alleen de allerbeste kwaliteit aanschaft voor uw bedrijf. Onze meet- en regeltechniek creëert voor u de gewenste waarden binnen uw onderneming. Zeg nu eerlijk, wie wilt er nu niet werken in een perfecte temperatuur, met een goede luchtstroom en optimale vochtigheid? Wij helpen u hier graag bij. Heeft u nog vragen over de regeltechniek of wilt u meer informatie over onze andere producten? Laat het ons weten en bel op +32 476 48 50 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten