Home » S+S Regeltechnik

S+S Regeltechnik

Op Europees niveau is het Duitse S+S Regeltechnik een grote speler op het gebied van meet- en regeltechnieken. Met de vooruitstrevende toepassingen voor gebouwen en machinebouwen, creëren de hulpmiddelen van de Duitse fabrikant de meest gunstige leefomstandigheden. Denk aan het meten en bijstellen van temperaturen, druk of vochtigheid bijvoorbeeld. Velek in Ruien is verdeler van S+S Regeltechnik en heeft precies het materiaal dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden!

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

S+S Regeltechnik regelt uw leef-en werkomstandigheden

Wanneer u kiest voor de toepassingen van S+S Regeltechnik, kiest u voor een betrouwbaar systeem dat nauwkeurig en snel bepaalde waarden in uw bedrijf opmerkt en aanpast. Neem als voorbeeld de temperatuur binnen uw onderneming. Op het moment dat het regelsysteem van de meter van S+S Regeltechnik opmerkt dat het aantal graden Celsius te hoog is, wordt er via de meettechniek een seintje doorgegeven aan de regeltechniek. Zo wordt de gewenste temperatuur eenvoudig aangepast. De meet- en regelapparatuur van dit merk behoort tot de top qua kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Een ander voordeel van S+S Regeltechnik is de energie-efficiëntie die daarmee verbonden is. Dankzij een intelligent gebruik van energie denkt u aan het milieu én aan uw portemonnee.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Informeer naar de specificaties

Met het grootste gemak worden de waarden die er voor u toe doen, zoals temperatuur, druk of vochtigheid, aangepast naar het aantal dat u wenst. Zo weet u zeker dat u zich altijd in ideale klimatologische omstandigheden bevindt mét oog voor gebouwenbeheer. Wilt u meer weten over de producten van S+S Regeltechnik of de industriële voeding uit ons assortiment? Bel ons op via +32 476 48 50 73, dan helpen wij u graag verder.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op