Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » S+S Regeltechnik

S+S Regeltechnik

Op Europees niveau is het Duitse S+S Regeltechnik een grote speler op het gebied van meet- en regeltechniek. Met de vooruitstrevende toepassingen voor gebouwen en machinebouwen, creëren de hulpmiddelen van de Duitse fabrikant de meest gunstige leefomstandigheden. Denk aan het meten en bijstellen van temperaturen, druk of vochtigheid. Velek is verdeler van S+S Regeltechnik en heeft precies het materiaal dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

S+S Regeltechnik: specialist in meet- en regeltechniek

Wanneer u kiest voor de toepassingen van S+S Regeltechnik, kiest u voor een betrouwbaar systeem dat nauwkeurig en snel bepaalde waarden in uw bedrijf opmerkt en aanpast. Neem als voorbeeld de temperatuur binnen uw onderneming. Op het moment dat de regeltechniek van de meter van S+S Regeltechnik opmerkt dat het aantal graden Celsius te hoog is, wordt er via de meettechniek een seintje doorgegeven aan de regeltechniek. Zo wordt de gewenste temperatuur eenvoudig aangepast. De meet- en regelapparatuur van dit merk behoort tot de top qua kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Informeer naar de specificaties

Met het grootste gemak worden de waarden die er voor u toe doen, zoals temperatuur, druk of vochtigheid, aangepast naar het aantal dat u wenst. Op die manier weet u zeker dat u zich altijd in ideale klimatologische omstandigheden bevindt mét oog voor gebouwenbeheer. Een ander voordeel van S+S Regeltechnik is de energie-efficiëntie die daarmee verbonden is. Dankzij een intelligent gebruik van energie denkt u aan het milieu én aan uw portemonnee. Wilt u meer weten over de producten van S+S Regeltechnik? Bel ons op via +32 476 48 50 73, dan helpen wij u graag verder.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op