Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Industriële voeding Ruien

Industriële voeding Ruien

Heeft u betrouwbare industriële voeding voor uw bedrijf nodig? Bekijk dan snel het aanbod van Velek. Vind alles wat u nodig heeft op het gebied van meet- en regeltechniek en ga voor de voedingsspanning die een perfecte werking van de systemen garandeert. Doordat de producten flexibel in gebruik zijn, zijn ze perfect en breed inzetbaar. Verzeker uzelf ervan dat u voor de best mogelijke industriële voeding gaat en schakel de hulp in van een specialist.

Industriële voeding voor verschillende applicaties

Wanneer u kiest voor onze industriële voeding, weet u zeker dat u kunt kiezen uit een uitgebreid en compleet gamma. Deze voedingsspanning kan gebruikt worden in verschillende applicaties en kan door het grote aanbod van ingangsspanningen wereldwijd ingezet worden. Doordat de industriële voeding een CSA- goedkeuring heeft, kan het hulpmiddel eenvoudig geëxporteerd worden naar landen, zoals Canada en de Verenigde Staten, om daar trouw hun dienst te bewijzen.

Veiligheid staat voorop

Bij Velek staat veiligheid voorop, ook als het om industriële voeding gaat. Daarom voldoen onze producten aan de Amerikaanse UL standaarden. Met andere woorden wil dit zeggen dat de industriële voeding de volgende gevaren en risico’s dekt:

  • Elektrische veiligheid
  • Brandveiligheid
  • Functionele veiligheid
  • Invloeden van het milieu

Welke industriële voeding heeft u nodig?

Laat ons weten welke industriële voeding u nodig heeft en neem contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73. Kies uit een van de 240 veilige en monteerbare modellen die beschikken over een IP20-bescherming. Wilt u ook betrouwbare, nauwkeurige en robuuste industriële voeding? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten