Home » Industriële voeding

Industriële voeding

Betrouwbare industriële voeding is een must binnen elk bedrijf. Bij Velek in Ruien vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van meet- en regeltechniek. Ga voor de voedingsspanning die een perfecte werking van de systemen garandeert. Doordat de producten flexibel in gebruik zijn, zijn ze breed inzetbaar. Verzeker uzelf ervan dat u voor de best mogelijke industriële voeding gaat en schakel de hulp in van onze specialisten.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Industriële voeding voor verschillende applicaties

Wanneer u kiest voor onze industriële voeding, weet u zeker dat u kan kiezen uit een uitgebreid en compleet gamma. Deze voedingsspanning kan gebruikt worden in verschillende applicaties en kan door het grote aanbod van ingangsspanningen wereldwijd ingezet worden. Doordat de voeding een CSA-goedkeuring heeft, kan het hulpmiddel eenvoudig geëxporteerd worden naar landen, zoals Canada en de Verenigde Staten, om daar trouw hun dienst te bewijzen.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Veiligheid staat voorop

Van voeding tot regelbare DC-voeding, bij Velek staat veiligheid voorop. Ook als het om voeding voor industrie en meet- en regelapparatuur gaat. Daarom voldoen onze producten aan de Amerikaanse UL-standaarden. Dit wil zeggen dat de industriële voeding de volgende gevaren en risico’s dekt:

  • Elektrische veiligheid
  • Brandveiligheid
  • Functionele veiligheid
  • Invloeden van het milieu

Kies uit een van de 240 veilige en monteerbare modellen die beschikken over een IP20-bescherming. Bekijk snel het aanbod van Velek.

Contacteer ons bij verdere vragen

Laat ons weten welke industriële voeding u nodig heeft en neem contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73. Wilt u ook betrouwbare, nauwkeurige en robuuste voeding voor uw industrie? Of bent u op zoek naar een manier om gebouwenbeheer in kaart te brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op