Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Temperatuursensoren

Temperatuursensoren zijn er in verschillende vormen en maten. Deze nauwkeurige hulpmiddelen zorgen ervoor dat u precies weet met hoeveel graden Celsius u te maken heeft.

Waarom zijn deze temperatuursensoren zo belangrijk?

Tijdens een productieproces en in combinatie met andere stoffen en gassen, is het van groot belang om de temperatuur onder controle te houden. Daarnaast is de ideale warmte op kantoor belangrijk voor de productiviteit van uw werknemers.

De ideale temperatuur regelen

Temperatuur heeft grote invloed op verschillende aspecten. Wanneer het bij uw bedrijf te warm of koud is, zullen uw werknemers minder goed hun werk uitvoeren. Met de temperatuursensoren van Velek worden de waarden met de grootste precisie gemeten. Zo garandeert u telkens de gewenste waarde!

Wat meet deze nauwkeurige temperatuursensor?

Daarom is het belangrijk om de beste klimatologische omstandigheden te creëren. Of dit nu in een school, een fabriek of een kantoor is, met de perfecte temperatuur en luchtkwaliteit gaat uw bedrijf erop vooruit. Redenen genoeg om te investeren in deze regeltechniek dus!

Ga voor de gewenste waarde met professionele metingen

Met behulp van onze temperatuursensoren kunt u de temperatuur meten en regelen en weet u zeker dat u altijd voor perfectie gaat. Wilt u nog andere zaken meten binnen uw bedrijf, zodat u zeker weet dat uw werknemers in optimale omstandigheden kunnen werken? Bekijk dan zeker eens onze andere soorten meetinstrumenten en sensoren, zoals een fijnstofmeter voor binnen of een vochtigheidssensor.

Wat zijn de toepassingen van deze regeltechniek?

Van het verwarmen van water tot aan het koelen van voedsel en van een ideale temperatuur op de werkvloer tot aan industriële processen: met onze sensoren weet u tot in detail wat de omstandigheden zijn. Ga voor maximale zekerheid investeer in onze meetinstrumenten.

Stel uw vragen telefonisch over het meten van druk en temperatuur

Heeft u nog vragen over de temperatuursensoren of bent u op zoek naar meer informatie? Bent u niet helemaal zeker over de mogelijkheden van het meten van druk? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via +32 476 48 50 73 en stel uw vragen. De specialisten helpen u verder met een professionele uitleg over onze regelaars!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem direct contact met ons op