Home » Temperatuur sensoren

Temperatuursensoren

Temperatuursensoren zijn er in verschillende vormen en maten. Deze nauwkeurige hulpmiddelen zorgen ervoor dat u precies weet met hoeveel graden Celsius u te maken heeft. Dankzij de expertise van Velek uit Ruien heeft u eenvoudig toegang tot kwaliteitsvolle producten. We vertellen u graag meer over de voordelen van temperatuursensoren.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Waarom zijn deze temperatuursensoren zo belangrijk?

Bij een productieproces, vooral wanneer dit samenvalt met andere materialen en gassen, is het cruciaal de temperatuur binnen een specifieke ruimte strak te reguleren. Tevens is de optimale temperatuur op de werkplek essentieel voor de efficiëntie van uw medewerkers. Indien het te heet of te koud is, zal de prestatie van uw werknemers afnemen. Vandaar het belang van het instellen van ideale klimaatomstandigheden. Of dit nu in een school, een fabriek of een kantoor is, met de perfecte temperatuur en luchtkwaliteit gaat uw bedrijf erop vooruit. Met de temperatuursensoren van Velek worden de waarden met de grootste precisie gemeten voor de ideale temperatuur.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Wat zijn de toepassingen van deze regeltechniek?

Met behulp van onze temperatuursensoren kan u de temperatuur automatisch meten en regelen en weet u zeker dat u altijd voor perfectie gaat. Wilt u nog andere zaken meten binnen uw bedrijf, zodat u zeker weet dat uw werknemers in optimale omstandigheden kunnen werken? Bekijk dan zeker eens onze andere soorten meet- en regelapparatuur, zoals:

Van het verwarmen van water tot aan het koelen van voedsel en van een ideale temperatuur op de werkvloer tot aan industriële processen: met onze producten weet u tot in detail wat de omstandigheden op de werkvloer zijn. Ga voor maximale zekerheid en investeer in onze meetinstrumenten.

Stel gerust al uw vragen

Heeft u nog vragen over de temperatuursensoren of bent u op zoek naar meer informatie over ons aanbod? Bent u niet helemaal zeker over de mogelijkheden van het meten van druk? Laat het ons weten. Neem contact met ons op en stel uw vragen. De specialisten helpen u verder met een professionele uitleg over onze regelaars.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op