Home » Smart building solutions

Smart building solutions

Smart building solutions zijn toepasbaar in verschillende sectoren. De producten die Velek uit Ruien in het assortiment heeft, zijn daar een goed voorbeeld van. Zo analyseert onze meettechniek de temperatuur, druk of vochtigheid in een ruimte om deze waarden vervolgens automatisch te regelen. Dankzij smart building solutions heeft u een constante leefbaarheid en bespaart u tijd en geld.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Welke waarden meten smart building solutions?

Verschillende waarden meten wordt kinderspel met smart building solutions. De meet- en regelapparatuur leest aan de hand van een meter volgende zaken af:

Vervolgens wordt er bepaald of de hoeveelheid aangepast moet worden. Zijn de waarden te hoog of te laag? Dan komt de geavanceerde techniek in actie. Kortom, met onze smart building solutions creëert u nauwkeurig de meest ideale omstandigheden binnen uw bedrijf.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Kies voor duurzaamheid én kostenbesparing

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar duurzaamheid en het besparen van kosten gaan perfect samen. Zie het als volgt: wanneer de zon volop op uw bedrijf schijnt, wordt het er waarschijnlijk warmer. Onze technieken merken dit op en passen de temperatuur automatisch aan. Op die manier creëert u een perfecte temperatuur, gaat u voor een duurzaam resultaat en bespaart u zelfs geld. Wilt u gebruikmaken van onze smart building solutions? Of wilt u meer weten over de toepassingen van industriële voeding? Neem dan contact met ons op via +32 476 48 50 73. Onze specialisten informeren u graag over onze producten!

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op