Home » Druksensor

Druksensor

Een kwalitatieve druksensor is altijd de investering waard. Velek uit Ruien heeft voor u het materiaal om nauwkeurig druk te meten onder de zwaarste omstandigheden. Het meetproces van onze druksensor wordt zelfs niet beïnvloed door een stoffige omgeving of gas. Voor professioneel materiaal zit u goed bij ons!

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Druksensor met een nauwkeurig resultaat

Een druksensor wordt toegepast in diverse industrieën en branches. Het is essentieel voor de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaart of de voedselproductiesector; dit precieze instrument helpt bij uiteenlopende fabricageprocessen. Bent u onzeker over de benodigde druksensor? We bieden u individueel advies aan. We bepalen samen de vereiste grootte, de drukwaarden in bar en de temperaturen die uw sensor moet kunnen weerstaan. Denk er ook aan om een UPS-batterij aan te schaffen zodat de sensor nooit zonder stroomtoevoer komt te zitten. Verder bieden we ook sensoren aan voor tal van andere toepassingen. Wilt u bijvoorbeeld een fijnstofsensor aanschaffen? Of bent u op zoek naar een temperatuursensor? Ook dan kan u bij Velek terecht.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Schakel ons in voor vakkundig advies

Schaf een druksensor en andere meet- en regelapparatuur aan waardoor u nauwkeurig metingen verricht en ga enkel voor het beste resultaat. Doordat het materiaal van roestvrijstaal gemaakt is, weet u zeker dat u kiest voor een duurzaam product. De robuuste sensoren uit ons assortiment hebben een lange levensduur, waardoor u absoluut waar krijgt voor uw geld. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan via +32 476 48 50 73 en onze specialisten helpen u verder.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op