Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Druksensor Ruien

Druksensor Ruien

Bent u op zoek naar een druksensor? Ga dan altijd voor de best mogelijke kwaliteit! Velek heeft voor u het materiaal waardoor u nauwkeurig druk kunt meten onder de meest zware omstandigheden. Zelfs in een stoffige omgeving of toepassing waar met gas gewerkt wordt, hebben geen invloed op het meetproces van de druksensor. Gaat u voor professioneel materiaal? Dan moet u zeker bij Velek zijn.

Druksensor met een nauwkeurig resultaat

In verschillende industrieën en sectoren wordt een druksensor gebruikt. Of het nu gaat om de autobranche, luchtvaart of voedingsmiddelen industrie, het accurate hulpmiddel biedt ondersteuning aan verschillende productieprocessen. Twijfelt u over de druksensor die u nodig heeft? Schakel dan onze professionele hulp in! Dan komt u er eenvoudig achter welke afmeting u nodig heeft en hoeveel bar en welke temperaturen uw druksensor moet kunnen doorstaan.

Schakel ons in voor vakkundig advies

Ga alleen voor het beste resultaat en schaf een druksensor aan waardoor u nauwkeurig metingen verricht. Doordat het materiaal van roestvrij staal gemaakt is, weet u zeker dat u kiest voor een duurzaam product. De robuuste druksensoren die wij in ons assortiment hebben, hebben een lange levensduur, waardoor u absoluut waar krijgt voor uw geld. Heeft u nog vragen of wilt u weten welke druksensor in uw situatie het best is? Bel ons dan via +32 476 48 50 73 en laat u professioneel helpen.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten