Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Druksensor Ruien

Druksensor

Bent u op zoek naar een druksensor? Ga dan altijd voor de best mogelijke kwaliteit! Velek heeft voor u het materiaal waardoor u nauwkeurig druk kan meten onder de zwaarste omstandigheden. Het meetproces van onze druksensor wordt zelfs niet beïnvloed door een stoffige omgeving of gas. Gaat u voor professioneel materiaal? Dan moet u zeker bij Velek zijn.

Druksensor met een nauwkeurig resultaat

Een druksensor wordt in verschillende industrieën en sectoren gebruikt. Of het nu gaat om de autobranche, luchtvaart of voedingsmiddelenindustrie; het accurate hulpmiddel biedt ondersteuning aan verschillende productieprocessen. Twijfelt u over welke druksensor u nodig heeft? Wij geven u graag persoonlijk advies. Samen kijken we welke afmeting u nodig heeft en hoeveel bar en welke temperaturen uw sensor moet kunnen doorstaan. Is de druksensor van vitaal belang in uw bedrijf? Denk er dan ook aan om een UPS-batterij aan te schaffen zodat de sensor nooit zonder stroomtoevoer komt te zitten. Verder bieden we ook sensoren aan voor tal van andere toepassingen. Wilt u bijvoorbeeld een fijnstofmeter voor buiten of voor binnen aanschaffen? Of bent u op zoek naar een temperatuursensor? Ook dan kan u bij ons terecht.

Schakel ons in voor vakkundig advies

Schaf een druksensor en andere meet- en regelapparatuur aan waardoor u nauwkeurig metingen verricht en ga enkel voor het beste resultaat. Doordat het materiaal van roestvrijstaal gemaakt is, weet u zeker dat u kiest voor een duurzaam product. De robuuste sensoren uit ons assortiment hebben een lange levensduur, waardoor u absoluut waar krijgt voor uw geld. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan via +32 476 48 50 73 en de specialisten van ons bedrijf helpen u verder.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op