01_TEMPERATUR
02_FEUCHTE
03_DRUCK
04_HELLIGKEIT
05_LUFT

Nieuws

dcups_news

NIEUW: PREMASGARD® 814x-Modbus

Moet u de temperatuur, druk, vochtigheid en volumestroom in HVAC-systemen regelen en daarnaast ook filters en drempelwaarden controleren? Vroeger waren er veel verschillende apparaten vereist om deze zaken meetbaar te maken. Als multifunctionele kanaalsensor, is onze interconnectieve en kalibreerbare PREMASGARD® 814x-Modbus drukomzetter erin gespecialiseerd om deze taken met hoge nauwkeurigheid aan te pakken. 

Voorbereid op elke inzet 

Het multifunctionele talent laat niets te wensen over. Zijn ruime Tyr 2 behuizing is optioneel verkrijgbaar met een extra groot verlicht display. Vier S+S sleuf/kruiskopschroeven voor snelle ontgrendeling zorgen voor zowel eenvoudige assemblage als betrouwbare IP 65-beschermingsklasse op lange termijn.

Het piëzo-bestande meetelement werkt met hoge nauwkeurigheid binnen een drukbereik van -7000…+7000 en van -500…+500 Pa, inclusief automatische nulpunt-kalibratie. Een extra digitale sensor meet vochtigheid en temperatuur met langdurige stabiliteit bij kleine hysteresis.

De PREMASGARD® 814x-Modbus wordt compleet met metalen drukpoorten en onze gepatenteerde PLEUROFORM ™ meerkamer kanaalbuis geleverd, inclusief een montageflens en een kunststof sinterfilter. De leveringsomvang omvat ook een ASD-06-verbindingsset met twee rechte verbindingsstukken en een slang van 2m. Het optionele accessoire bevat ook verbindingsstukken van 90 graden en een drukuitgang voor wand- of plafondmontage.  

Velek Neem direct contact met ons op