Home » Regelbare DC voeding

Regelbare DC-voeding

Met regelbare DC-voeding voert u iedere klus met het grootste gemak uit, welk soort bedrijf of onderneming u ook heeft. Doordat het apparaat gestabiliseerd is en een kortsluitbescherming heeft, gaat u naast een perfecte kwaliteit voor een maximale veiligheid. Velek in Ruien heeft voor u de ideale regelbare DC-voeding. Bij ons rekent u op een betrouwbare werking van uw systeem!

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Waar gebruikt u regelbare DC-voeding?

Met regelbare DC-voeding gaat u er altijd op vooruit, of u nu een laboratorium of een werkplaats heeft. Stel het aantal voltage en ampère in dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden en krijg de veilige en constante spanning waar u naar op zoek bent. Dankzij het duidelijke display leest u eenvoudig de waarden af die u hanteert. Kies voor de grote betrouwbaarheid van de regelbare DC-voeding en andere meet- en regelapparatuur uit ons assortiment. Informeer zeker ook naar onze temperatuursensoren om de temperatuur eenvoudig en correct in het oog te houden. Wij bieden kwaliteit aan die u echt verder helpt.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Bel ons op voor meer info

Kiest u voor de regelbare DC-voeding? Dan gaat u voor een industriële voeding en een perfecte werking van het systeem. Al de FLEX-voedingen in ons assortiment voldoen aan verschillende veiligheidsnormen en -eisen. Denk aan de EN 60204-1-norm die de veiligheid van de elektrische uitrusting van machines garandeert en de EN 54-4-norm die een goede brandveiligheid bewijst. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Laat het ons weten en bel naar +32 476 48 50 73 voor meer info.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op