Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Regelbare DC voeding

Regelbare DC voeding

Wat voor soort bedrijf of onderneming u ook heeft, met een regelbare DC voeding voert u iedere klus met het grootste gemak uit. Doordat het apparaat gestabiliseerd is en een kortsluitbescherming heeft, gaat u naast een perfecte kwaliteit voor een maximale veiligheid. Velek heeft voor u de ideale regelbare DC voeding en kunt u rekenen op een betrouwbare werking van uw systeem.

Gebruik de regelbare DC voeding waar u dat wilt

Of u nu een laboratorium of een werkplaats heeft, met een regelbare DC voeding gaat u er altijd op vooruit. Stel het aantal voltage en ampère in dat u nodig heeft voor uw werkzaamheden en krijg de veilige en constante spanning waar u naar op zoek bent. Dankzij de duidelijke display leest u eenvoudig de waarden af die u hanteert. Kies voor de grote betrouwbaarheid van de regelbare DC voeding en ga voor kwaliteit die u verder helpt.

Veiligheid staat voorop

Kiest u voor de regelbare DC voeding? Dan gaat u voor een betrouwbare voedingsspanning en een perfecte werking van het systeem. Al de FLEX-voedingen in ons assortiment voldoen aan verschillende veiligheidsnormen en -eisen. Denk aan de EN 60204-1 norm die de veiligheid van de elektrische uitrusting van machines garandeert en de EN 54-4 norm die een goede brandveiligheid bewijst. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Laat het ons weten en bel +32 476 48 50 73.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten