Home » Fijnstofsensor

Fijnstofsensor

Een fijnstofsensor geeft een duidelijk beeld van de luchtkwaliteit binnen uw gebouw. Als werkgever wilt u natuurlijk de leefomgeving van uw medewerkers zo optimaal mogelijk maken. Een goede gezondheid van uw werknemers zorgt er namelijk voor dat zij tevreden aan het werk blijven gaan. Wilt u een professionele fijnstofmeter kopen? Velek, onze onderneming uit Ruien, biedt zowel een fijnstofmeter voor binnen- en buitenshuis aan.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Wat is het belang van een fijnstofsensor?

Een professionele fijnstofmeter kopen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo krijgt u met onze fijnstofsensor continu informatie over de luchtkwaliteit in de werkruimtes en kan u, wanneer deze in slechte staat verkeert, ingrijpen. Een fijnstofmeter voor binnen kan ook zeker nuttig zijn. De kwaliteit van lucht wordt in veel bedrijven onvoldoende gemeten. Niet alleen vermindert slechte lucht de productiviteit van medewerkers, maar het vormt ook een risico voor hun gezondheid. Een hoge concentratie fijnstof kan bijvoorbeeld ademhalingsproblemen veroorzaken. Door bij ons een professionele fijnstofmeter te kopen, voorkomt u deze risico’s en verhoogt u de efficiëntie op de werkvloer!

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Een fijnstofsensor voor een nette werkvloer

Naast een fijnstofsensor beschikken we over nog andere meet- en regelapparatuur die ervoor zorgen dat u zicht heeft op wat zich afspeelt in de lucht van uw werkvloer. Zo hebben wij ook een CO2-sensor beschikbaar, waardoor u naast het fijnstof ook een idee krijgt van de hoeveelheid CO2. Als u meer zoekt dan enkel sensoren, is het misschien ook wel een idee om het gebouwenbeheer uit te besteden aan een van onze experts. Zo investeert u automatisch in een efficiëntere werkvloer. Of u nu een professionele fijnstofmeter, een fijnstofmeter voor binnen of een andere soort sensor wilt kopen, Velek staat klaar om de werkervaring van uw onderneming aanzienlijk te verbeteren.

Contacteer onze specialisten voor meer informatie

Wenst u een professionele fijnstofmeter of fijnstofmeter voor binnen te kopen? Of wilt u nog meer informatie over onze fijnstofsensor of over onze andere producten? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer +32 476 48 50 73. Daar krijgt u antwoord op al uw vragen en helpen wij u de juiste professionele fijnstofmeter voor uw bedrijf te kopen.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op