Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Fijnstofsensor

Fijnstofsensor

Met een fijnstofsensor heeft u een duidelijk beeld van de luchtkwaliteit van uw gebouw. Als werkgever wilt u natuurlijk de leefomgeving van uw medewerkers zo optimaal mogelijk maken. Een goede gezondheid van uw werknemers zorgt er namelijk voor dat zij tevreden aan het werk blijven gaan. Wilt u een professionele fijnstofmeter kopen? Dan moet u bij Velek zijn. Wij bieden zowel een fijnstofmeter voor binnen- en buitenshuis aan.

Wat is het belang van een fijnstofsensor?

Een professionele fijnstofmeter kopen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo krijgt u met onze fijnstofsensor voor buiten continu informatie over de luchtkwaliteit in de werkruimtes en kan u, wanneer deze in slechte staat verkeert, ingrijpen. Ook binnenshuis kan een fijnstofsensor goed van pas komen. Goede luchtkwaliteit wordt vaak onderschat in bedrijven. Slechte lucht verlaagt niet alleen de productiviteit van uw werknemers, het is ook nog eens schadelijk voor de gezondheid. Zo kan een te grote hoeveelheid aan fijnstof luchtwegaandoeningen veroorzaken. Door een professionele fijnstofmeter te kopen bij ons bedrijf, vermijdt u die ernstige gevolgen én verhoogt u de productiviteit op de werkvloer.

Een fijnstofsensor voor een nette werkvloer

Naast een fijnstofsensor beschikken we over nog andere meet- en regelapparatuur die ervoor zorgen dat u zicht heeft op wat zich afspeelt in de lucht van uw werkvloer. Zo hebben wij ook een EnOcean CO2-sensor, waardoor u naast het fijnstof ook een idee krijgt van de hoeveelheid CO2. Als u meer zoekt dan enkel sensoren, is het misschien ook wel een idee om het gebouwenbeheer uit te besteden aan een specialist. Dan investeert u automatisch in een efficiëntere werkvloer. Of u nu een professionele fijnstofmeter of een andere soort sensor wilt kopen, Velek staat klaar om de werkervaring van uw onderneming aanzienlijk te verbeteren.

Contacteer onze specialisten voor meer informatie

Wenst u een professionele fijnstofmeter van Velek te kopen? Of wilt u nog meer informatie over onze fijnstofsensor of over onze andere producten? Dan neemt u het best contact op met onze medewerkers via het telefoonnummer +32 476 48 50 73. Daar krijgt u antwoord op al uw vragen en helpen wij u de juiste professionele fijnstofmeter voor uw bedrijf te kopen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op