Home » CO2 sensor

CO2-sensor

Een CO2-sensor zorgt voor maximale veiligheid op de werkvloer. Door een CO2-sensor te kopen, creëert u veilige werkomstandigheden voor uw werknemers en uzelf. Velek in Ruien heeft voor u de juiste veiligheidsmaterialen, waardoor u met een veilig gevoel aan de slag kan in uw onderneming. In welke sector u ook werkzaam bent, wij helpen u graag verder.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Een CO2-sensor beschermt u op de werkvloer

Een teveel aan CO2 op de werkvloer kan gevaarlijke situaties opleveren. In veel gevallen is dit een teken dat er te weinig ventilatie in uw pand is. Bij ons kan u een CO2-sensor van S+S Regeltechnik kopen die nauwkeurig het klimaat in uw onderneming controleert. De systemen zijn onderhoudsvrij en bieden met een eenvoudige installatie optimale beveiliging. Vermijd dat uw werknemers zich ziek voelen of klachten hebben zoals hoofdpijn, vertigo en misselijkheid. Met onze producten profiteert u van hoogwaardige kwaliteit, waarmee u een gezonde en veilige werkomgeving creëert. Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijf nog meer verhogen? Kies dan naast een CO2-sensor ook voor een fijnstofsensor!

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Contacteer ons voor advies op maat

Wilt u een CO2-sensor kopen om de werkomstandigheden en de luchtkwaliteit te verbeteren? Het team van Velek helpt u graag verder. Kies een sensor met de juiste afmetingen voor uw situatie, bevestig het veiligheidshulpmiddel aan de wand of aan het plafond en de sensor is geïnstalleerd. Heeft u vragen over de mogelijkheden van deze onze meet- en regelapparatuur of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met ons. Op basis van uw wensen geven we u graag advies op maat.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op