Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

CO2 sensor

Ga voor een maximale veiligheid om de werkvloer en schaf een CO2 sensor aan. Velek heeft voor u de juiste veiligheidsmaatregelen, waardoor u met een veilig gevoel aan de slag kunt in uw onderneming. Creëer veilige werkomstandigheden voor uw werknemers en uzelf en schaf een CO2 sensor aan, in welke sector u ook werkzaam bent.

Een veilige werkomgeving begint bij een CO2 sensor

Bij een teveel aan CO2 op de werkvloer, kan dat gevaarlijke situaties opleveren. In veel gevallen is dit een teken dat er te weinig ventilatie in uw pand is. Bij ons vindt u daarom een CO2 sensor van S+S Regeltechnik die nauwkeurig het klimaat in uw onderneming controleert. Met de onderhoudsvrije systemen, zorgt u met een simpele toepassing voor een maximale veiligheid. Dat wilt u toch ook? Voorkom dat uw personeel onwel wordt of last krijgt van hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Schaf een CO2 sensor aan en voorkom gevaarlijke situaties.

Een veilige werkomgeving begint bij uzelf

Kiest u voor een CO2 sensor? Dan vergroot u op een positieve manier de leefbaarheid op het werk. Bevestig het veiligheidshulpmiddel aan de wand of aan het plafond en ga voor de afmetingen die passen in uw situatie. Dankzij de scherpe prijzen die gehanteerd worden voor de CO2 sensor van S+S Regeltechnik, haalt u voor een lage prijs flink wat veiligheid in huis. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Bel ons via +32 476 48 50 73 en vertel ons hoe u geholpen wilt worden.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten