Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

CO2-sensor

Door een EnOcean CO2-sensor aan te kopen gaat u voor maximale veiligheid op de werkvloer. Velek heeft voor u de juiste veiligheidsmaterialen, waardoor u met een veilig gevoel aan de slag kunt in uw onderneming. Wanneer u een EnOcean CO2-sensor aanschaft, creëert u veilige werkomstandigheden voor uw werknemers en uzelf. In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben het juiste product voor u.

Zorg voor een veilige werkomgeving door een EnOcean CO2-sensor te kopen

Een teveel aan CO2 op de werkvloer kan gevaarlijke situaties opleveren. In veel gevallen is dit een teken dat er te weinig ventilatie in uw pand is. Bij ons kunt u daarom een EnOcean CO2-sensor van S+S Regeltechnik kopen die nauwkeurig het klimaat in uw onderneming controleert. Met de onderhoudsvrije systemen zorgt u met een simpele toepassing voor een maximale veiligheid. Dat wilt u toch ook?

Hoe kunt u gevaarlijke situaties voorkomen?

Voorkom dat uw personeel onwel wordt of last krijgt van hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Kies ervoor om een EnOcean CO2-sensor te kopen en voorkom gevaarlijke situaties. Met onze producten profiteert u van hoogwaardige kwaliteit, waarmee u een gezonde en veilige werkomgeving creëert. Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijf nog meer verhogen? Kies dan ook voor een fijnstofmeter voor binnen!

Contacteer ons voor meer info en advies

Wilt u een EnOcean CO2-sensor kopen om de werkomstandigheden en de luchtkwaliteit te verbeteren? Het team van Velek helpt u graag verder. Kies een sensor met de juiste afmetingen voor uw situatie, bevestig het veiligheidshulpmiddel aan de wand of aan het plafond en de sensor is geïnstalleerd. Dankzij de scherpe prijzen die gehanteerd worden voor de EnOcean CO2-sensor van S+S Regeltechnik, haalt u voor een lage prijs flink wat veiligheid in huis. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +32 476 48 50 73. Op basis van uw wensen geven we u graag advies op maat.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem direct contact met ons op