Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Luchtkwaliteit verbeteren

Luchtkwaliteit verbeteren

 

Velek biedt verschillende oplossingen aan om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren. Wanneer u een onderneming heeft, is het belangrijk om een fijne en gezonde werkomgeving te creëren. De luchtkwaliteit speelt hierbij een essentiële rol. Met onze innovatieve en energiebesparende producten helpen we u hier graag bij.

Verschillende manieren om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren

Allereerst is het belangrijk om de luchtkwaliteit binnen uw pand te meten. Dit kan met onze luchtkwaliteit sensor. Zo kunt u achterhalen hoe de luchtkwaliteit daadwerkelijk is en waar u verbeteringen kunt treffen. Wilt u zorgen voor de juiste temperatuur of de luchtvochtigheid verbeteren? Of wilt u er met een ventilatiesysteem voor zorgen dat het pand altijd voorzien wordt van frisse lucht? Bij Velek in Ruien, dicht bij Kortrijk, kan het allemaal! Wij zorgen voor oplossingen op maat om voor u een gezonde werkomgeving te creëren.

Vraag advies aan onze specialisten

Wilt u advies over hoe u het best de luchtkwaliteit in uw pand kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73. Onze specialisten geven u meer informatie over onze producten en op basis van uw wensen en situatie voorzien we u van gedegen advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten