Home » Luchtkwaliteit verbeteren

Luchtkwaliteit verbeteren

Wanneer u een onderneming heeft, is het belangrijk om de luchtkwaliteit te verbeteren. De luchtkwaliteit speelt namelijk een essentiële rol in het welzijn van u en uw werknemers. Velek uit Ruien wil een steentje bijdragen en biedt verschillende oplossingen aan om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren. Wilt u luchtvervuiling aanpakken? Met onze innovatieve en energiebesparende producten helpen we u hier graag bij.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Verschillende manieren om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren

Het is cruciaal om de luchtkwaliteit in uw gebouw te controleren door vervuilers te identificeren, wat mogelijk is met onze luchtkwaliteitssensor. Hiermee kunt u eenvoudig bepalen wat de staat is van de luchtkwaliteit en hoe deze te optimaliseren. Wenst u de optimale temperatuur te handhaven of wilt u de vochtigheid in de lucht beheersen? Of wilt u met een ventilatiesysteem zorgen voor continue aanvoer van verse lucht? Met Velek is dit allemaal mogelijk!

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Samen garanderen we voldoende zuurstof

We bieden gepersonaliseerde oplossingen om de luchtkwaliteit te verbeteren en een veilige werkplek te waarborgen vrij van gevaarlijke stoffen in uw gebouw. U kunt eveneens de concentratie fijnstof bijhouden met een fijnstofsensor. Ongeacht de kritische factoren, samen verbeteren we de luchtkwaliteit in uw onderneming. Afhankelijk van uw voorkeuren en de specifieke omstandigheden, verschaffen wij u zorgvuldig advies over meet- en regelapparatuur.

Vraag advies aan onze specialisten

Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand verbeteren? Dan vindt u bij ons tal van mogelijkheden om slechte luchtkwaliteit aan te pakken! Samen bepalen we welke optie het best bij uw bedrijf past. Wij delen maar al te graag onze kennis van luchtverfrissers, allergenen en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op