Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Luchtkwaliteit verbeteren

Luchtkwaliteit verbeteren

Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijf verbeteren? Wanneer u een onderneming heeft, is het belangrijk om een fijne en gezonde werkomgeving te creëren. De luchtkwaliteit speelt hierbij een essentiële rol. Wilt u luchtvervuiling binnenshuis aanpakken? Met onze innovatieve en energiebesparende producten helpen we u hier graag bij. Velek wil een steentje bijdragen en biedt verschillende oplossingen aan om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren.

Verschillende manieren om de luchtkwaliteit in uw pand te verbeteren

Allereerst is het belangrijk om de luchtkwaliteit binnen uw pand te meten om vervuilende elementen in kaart te brengen. Dit kan met onze luchtkwaliteitssensor. Zo kan u eenvoudig achterhalen hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit en waar u deze kan verbeteren. Wilt u zorgen voor de juiste temperatuur of de luchtvochtigheid controleren? Of wilt u met een ventilatiesysteem uw pand steeds voorzien van frisse lucht? Dankzij Velek kan het allemaal!

Samen zorgen we voor voldoende zuurstof

Wij zorgen voor oplossingen op maat om een gezonde werkomgeving te creëren zonder schadelijke stoffen in uw pand. Zo kan u bijvoorbeeld ook op de hoogte blijven van de hoeveelheid fijnstof met behulp van een fijnstofsensor. Wat de bepalende factor ook is, samen verbeteren we de luchtkwaliteit in uw bedrijf. Onze specialisten geven u meer informatie over luchtvervuilers. Op basis van uw wensen en situatie voorzien we u van gedegen advies over meet- en regelapparatuur.

Vraag advies over binnenlucht aan onze specialisten

Wilt u de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand verbeteren? Dan vindt u bij ons tal van mogelijkheden om slechte luchtkwaliteit aan te pakken! Bent u niet helemaal zeker welke optie het best bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73. Wij delen maar al te graag onze kennis van luchtverfrissers, allergenen en meer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op