Home » Wireless DALI

Wireless DALI

Een wireless DALI, beschikbaar bij Velek uit Ruien, is altijd de investering waard. Draadloze DALI biedt revolutionaire verlichtingsoplossingen die compatibel zijn met DALI-protocollen, cruciaal voor de automatisering en het beheer van verlichting in diverse omgevingen. Of het nu gaat om commerciële, industriële of residentiële settings, wireless DALI-systemen zijn ontworpen om bij te dragen aan energiebesparing en een efficiënter lichtmanagement.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

De voordelen van een wireless DALI voor uw bedrijf

Een wireless DALI aanschaffen betekent kiezen voor een toekomst waarin installatiegemak, flexibiliteit en energie-efficiëntie vooropstaan. Deze systemen elimineren de noodzaak voor uitgebreide bedrading, wat vooral handig is in bestaande structuren waar nieuwe kabels aanleggen complex kan zijn. De flexibiliteit van wireless DALI laat toe verlichtingsarmaturen moeiteloos te verplaatsen of toe te voegen. Plus, met smart building solutions optimaliseert u de verlichting op basis van aanwezigheid en daglicht, wat niet alleen energie bespaart maar ook de werkomgeving verbetert. Draadloze DALI-systemen maken bovendien eenvoudige bediening via slimme apparaten mogelijk, en dankzij wireless Modbus integratie, wordt systematisch beheer een fluitje van een cent. Met onze expertise in meet- en regelapparatuur bieden wij oplossingen die niet alleen innovatief en energiebesparend zijn, maar ook afgestemd op uw specifieke behoeften.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Vraag vandaag nog om meer informatie

Bent u klaar om uw verlichtingsbeheer naar een hoger niveau te tillen met een wireless DALI? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Laat het team van Velek u begeleiden naar een efficiëntere, veiligere en duurzamere toekomst. Laat uw gegevens achter voor meer informatie of een offerte!

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op