Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Home » Vochtigheidssensor

Vochtigheidssensor

Een vochtigheidssensor van Velek uit Ruien is perfect geschikt als u de vochtigheidsniveaus in uw ruimten exact wilt meten. Vermijd schimmelvorming, schade aan materialen en een vochtige sfeer door altijd de vochtigheidsgraad optimaal te houden. Een hygrometer assisteert u bij het realiseren van een ideale werkplek.

Verbeter de luchtkwaliteit met een vochtigheidssensor

Met een kwalitatieve vochtigheidssensor van ons als energie-expert weet u zeker dat u voor perfectie gaat. Ongeacht uw branche, wij bieden uiteenlopende meet-en regelopties. Een teveel aan vocht kan vervelende problemen met zich meebrengen. Een te grote luchtvochtigheid kan verse producten, zoals groenten en fruit, laten bederven of schimmels veroorzaken. Daarnaast is het schadelijk voor elektronica in bijvoorbeeld computers en zorgt het voor een benauwd en drukkend gevoel. Kortom, een luchtvochtigheidssensor is dus zeker geen overbodige luxe!

Altijd de perfecte relatieve luchtvochtigheid

Met een vochtigheidssensor grijpt u altijd op tijd in en voorkomt u problemen op korte en lange termijn. Ga voor een perfecte luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op de werkvloer door een nauwkeurige sensor te kiezen. Schaf een professionele luchtvochtigheidssensor aan en zorg ervoor dat uw personeel en apparatuur niet lijden onder een te vochtige of droge omgeving. Zo kan u de luchtvochtigheid meten en regelen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Contacteer ons bij verdere vragen

Met een luchtvochtigheidssensor geniet u van de optimale luchtvochtigheid. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen over onze producten? Wilt u graag meer weten over een bepaalde luchtvochtigheidssensor of de bijhorende specificaties? Neem dan contact met ons op via +32 476 48 50 73. De specialisten van Velek vertellen alle klanten graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van een vochtigheidssensor.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op