Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Vochtigheidssensor Ruien

Vochtigheidssensor Ruien

Als u precies wilt weten hoe vochtig uw ruimtes zijn, schaft u het best een vochtigheidssensor van Velek aan. Voorkom schimmel, aantasting aan materialen en een klamme omgeving en zorg ervoor dat de luchtvochtigheid altijd op een perfect peil is. In wat voor sector u ook werkzaam bent, met een kwalitatieve vochtigheidssensor weet u zeker dat u voor perfectie gaat.

Ideale omstandigheden creëert u met een vochtigheidssensor

Een teveel aan vocht kan vervelende problemen met zich meebrengen. Een te grote luchtvochtigheid kan verse producten, zoals groenten en fruit, laten bederven, is schadelijk voor elektronica in bijvoorbeeld computers en zorgt voor een benauwd en drukkend gevoel. Met een vochtigheidssensor grijpt u altijd op tijd in en voorkomt u erger. Ga voor een perfecte luchtvochtigheid op de werkvloer en kies een nauwkeurige sensor.

Ga voor de meeste ideale omstandigheden

U wilt toch ook werken in prettige omstandigheden? Zorg er dan voor dat uw personeel en uw apparatuur niet te lijden hebben onder een te hoge luchtvochtigheid en schaf een professionele vochtigheidssensor aan. Zo weet u altijd 100% waar u aan toe bent. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen? Laat het ons via +32 476 48 50 73 en creëer fijne omstandigheden op de werkvloer.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten