Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Vochtigheidssensor

Vochtigheidssensor

Een vochtigheidssensor van Velek is ideaal als u precies wilt weten hoe vochtig uw ruimtes zijn. Voorkom schimmel, aantasting aan materialen en een klamme omgeving en zorg ervoor dat de luchtvochtigheid altijd op een perfect peil is. Met een kwalitatieve vochtigheidssensor weet u zeker dat u voor perfectie gaat, In wat voor sector u ook werkzaam bent.

Met een vochtigheidssensor creëert u ideale omstandigheden

Een teveel aan vocht kan vervelende problemen met zich meebrengen. Een te grote luchtvochtigheid kan verse producten, zoals groenten en fruit, laten bederven. Daarnaast is het schadelijk voor elektronica in bijvoorbeeld computers en zorgt het voor een benauwd en drukkend gevoel. Met een vochtigheidssensor grijpt u altijd op tijd in en voorkomt u erger. Ga voor een perfecte luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op de werkvloer en kies een nauwkeurige sensor.

Zorg voor een goede luchtvochtigheid binnen uw bedrijf

U wilt toch ook werken in prettige omstandigheden? Schaf dan een professionele vochtigheidssensor aan en zorg ervoor dat uw personeel en apparatuur niet lijden onder een te hoge luchtvochtigheid. Zo kunt u de luchtvochtigheid meten en regelen en weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te verkrijgen? Of heeft u ook interesse in bijvoorbeeld onze fijnstofsensoren? Neem dan contact met ons op via +32 476 48 50 73. Onze specialisten in Ruien, in de buurt van Kortrijk, vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten