Home » UPS batterij

UPS-batterij

Met een UPS-batterij bent u altijd verzekerd van elektriciteit, zelfs als er een stroomonderbreking plaatsvindt door een defect. Een UPS kopen zorgt ervoor dat uw bedrijf operationeel blijft met constante stroomvoorziening en voltage. Het team van Velek in Ruien staat voor u klaar wanneer u continu elektriciteit nodig heeft.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

UPS-batterij voor voldoende stroom

In bepaalde branches is stroom essentieel. In zulke gevallen kan een gebrek aan elektriciteit enorme verliezen veroorzaken. Een UPS kopen bij ons garandeert dat u altijd over voldoende energie beschikt en zorgt ervoor dat uw productielijn ononderbroken blijft. Afhankelijk van uw behoeften in energie, varieert het type batterij dat u zou moeten kiezen. Indien u slechts kortdurend of beperkt energie nodig heeft, is een statische UPS vaak genoeg. Voor intensievere behoeften is een dynamische UPS beter geschikt. Onze regelapparatuur voor meting en controle verzekeren dat uw productie voortdurend actief blijft.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

UPS: de redder in nood voor uw productieproces

Het continueren van een productieproces is cruciaal, maar er is een andere significante reden om een UPS te kopen voor noodstroom, namelijk de bescherming van cruciale gegevens op uw computersystemen die niet verloren mogen gaan. Het risico van dataverlies bij onopgeslagen werk, zoals dossiers of jaarrekeningen, kan leiden tot problematische situaties. Van uitgebreide productielijnen tot kleine procedures: een UPS-batterij en andere industriële voedingen bieden een essentiële uitkomst.

Informeer vandaag nog naar de toepassingen

Heeft u een kleine onderneming en heeft u enkele computers staan? Of heeft u een groot bedrijf en produceert u dagelijks flinke hoeveelheden? In beide situaties is het bijzonder vervelend om getroffen te worden door een stroomstoring. Kies er daarom voor om een UPS te kopen. Wilt u meer informatie over de UPS-batterij of andere oplossingen, bijvoorbeeld over de regelbare DC-voeding? Laat het ons weten en bel naar +32 476 48 50 73 voor meer informatie.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op