Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » UPS batterij

UPS batterij

Wilt u een UPS batterij voor stroomvoorziening in nood kopen? Dan weet u zeker dat uw bedrijf of onderneming op volle toeren door kan blijven draaien tijdens een stroomstoring. Met een UPS batterij kunt u altijd rekenen op een continue spanning. Kunt u geen moment zonder elektriciteit? Schakel dan de hulp in van Velek in Ruien, dicht bij Kortrijk! Een UPS batterij kopen die uw stroomvoorziening garandeert, doet u bij ons.

Kom een UPS batterij kopen en profiteer altijd van voldoende stroomvoorziening

In sommige sectoren is elektriciteit onmisbaar. Zelfs zo onmisbaar dat een stroomstoring gigantische schade kan aanrichten. Een UPS batterij bij ons kopen, betekent voldoende stroomvoorziening en een garantie dat uw productieproces blijft doorgaan. Wat voor type batterij kunt u het best aanschaffen? Dat hangt af van het doel van de UPS stroomvoorziening. Heeft u kort of weinig stroom nodig? Dan kan een statische UPS voldoende zijn. Voor het zwaardere werk is een dynamische UPS vaak de beste oplossing.

UPS batterij: de redder in nood

Hoewel het van belang is dat een productieproces blijft doordraaien, is er nog een andere reden om een UPS batterij te kopen voor stroomvoorziening in nood. Hoogstwaarschijnlijk heeft u veel belangrijke data op uw computerapparatuur staan die niet verloren mogen gaan. Als u uw document niet opgeslagen heeft en bijna klaar bent met uw dossier of jaarbegroting, kan dat vervelende situaties opleveren. Van grote producties tot aan kleine handelingen, een UPS batterij is de redder in nood.

Kies voor de UPS stroomvoorziening die bij uw situatie past

Heeft u een kleine onderneming en heeft u enkele computers staan? Of heeft u een groot bedrijf en produceert u dagelijks flinke hoeveelheden? In beide situaties is het bijzonder vervelend om getroffen te worden door een stroomstoring en daardoor niet verder te kunnen. Kies er daarom voor om een UPS batterij te kopen en schaf de stroomvoorziening aan die u nodig heeft. Wilt u meer informatie over onze industriële voeding, bijvoorbeeld de regelbare DC-voeding? Laat het ons weten en bel naar +32 476 48 50 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten