Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Meet-en regeltechniek voor bedrijven

Bent u op zoek naar meet- en regeltechniek dat speciaal voor bedrijven geschikt is? Velek is specialist op het gebied van gebouwbeheer en zorgt voor de perfecte omstandigheden binnen uw organisatie. Met meet- en regeltechniek voor bedrijven wordt nauwkeurig de temperatuur, vochtigheid of luchtkwaliteit gemeten. Blijken deze waarden niet optimaal te zijn? Dan komt onze automatische techniek in actie en zorgt voor de ideale leefomstandigheden.

Optimaal werken met meet- en regeltechniek voor bedrijven

Is het te warm, benauwd of klam? Dit kan heel wat nadelige effecten hebben op de werkvloer. Wanneer een van deze een storende factor is, zal de productiviteit van de werknemers er niet op vooruitgaan. Onze meet- en regeltechniek voor bedrijven biedt in dat geval uitkomst. Binnen uw organisatie wordt bijvoorbeeld de temperatuur, de druk, de vochtigheid of de luchtkwaliteit gemeten. Blijken deze waarden te hoog of te laag te zijn? Dan verandert de regeltechniek de omstandigheden op de werkvloer.

Stel al uw vragen over onze apparatuur

Naast de nauwkeurigheid en de precisie van de meet- en regeltechniek voor bedrijven, is de apparatuur uiterst milieuvriendelijk. Dankzij de energie-efficiënte werking draagt u bij aan een beter milieu én bespaart u automatisch geld. Ideaal toch? Ga voor de beste werkomstandigheden voor u en uw werknemers en kies voor de meet- en regeltechnieken van S+S Regeltechnik speciaal voor bedrijven. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Laat het ons weten en bel +32 476 48 50 73 voor meer informatie over onze producten.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem direct contact met ons op