Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Meet- en regelapparatuur

Meet- en regelapparatuur Ruien

Met nauwkeurige meet- en regelapparatuur helpt u uw bedrijf verder. Velek is specialist op dit gebied en heeft de apparatuur dat precies de temperatuur, vochtigheid of luchtkwaliteit meet en daarop exact reageert met regelapparatuur. Verhoog de energie-efficiëntie, ga voor een beter milieu en werk mee aan een betere gezondheid met professioneel meet- en regelapparatuur.

Met professioneel meet- en regelapparatuur weet u het altijd zeker

Meten is weten. Het is een bekende uitspraak, die volledig correct is. Doet u dat momenteel in uw bedrijf? Met ons professioneel meet- en regelapparatuur weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u verwacht. Neem bijvoorbeeld het ruimteklimaat van het bekende Duitse merk S+S Regeltechnik. Op een nauwkeurige manier wordt de temperatuur in een ruimte gemeten, zodat de ideale omstandigheden gecreëerd kunnen worden. Is dat niet het geval? Dan zorgt het regelapparatuur daarvoor.

Bespaar energie en ga voor een milieuvriendelijk resultaat

Wanneer u kiest voor onze meet- en regelapparatuur, kiest u automatisch voor een energiebesparend systeem. Hierdoor gaat u naast een milieuvriendelijk resultaat voor een flinke kostenbesparing. Wilt u ook op een duurzame manier bijvoorbeeld de temperatuur in uw bedrijf meten en automatisch bijsturen? Laat het ons weten door te bellen naar +32 476 48 50 73. Velek vertelt u graag meer over de toepassing van professioneel meet- en regelapparatuur.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten