Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Meet-en regelapparatuur

Met nauwkeurige meet- en regelapparatuur helpt u uw bedrijf verder. Velek is specialist op dit gebied en heeft de apparatuur dat precies de temperatuur, vochtigheid of luchtkwaliteit meet en reageert met regelapparatuur. Verhoog de energie-efficiëntie, ga voor een beter milieu en werk mee aan een betere gezondheid met professioneel meet- en regelapparatuur.

Wat zijn de toepassingen van meet-en regelapparatuur?

Meten is weten. Het is een bekende uitspraak, die volledig correct is. Doet u dat momenteel in uw bedrijf? Met ons professioneel meet- en regelapparatuur weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u verwacht. Neem bijvoorbeeld het ruimteklimaat van het bekende Duitse merk S+S Regeltechnik. Op een nauwkeurige manier wordt de temperatuur in een ruimte gemeten, zodat de ideale omstandigheden gecreëerd kunnen worden. Is dat niet het geval? Dan zorgt de regelapparatuur voor de ideale temperatuur. Toch is dat niet onze enige specialiteit. Ook voor een bewegingsdetector, een fijnstofsensor of een druksensor kunt u bij ons terecht.

Investeer in een milieuvriendelijk resultaat

Wanneer u kiest voor onze meet- en regelapparatuur, kiest u automatisch voor een energiebesparend systeem. Hierdoor gaat u naast een milieuvriendelijk resultaat voor een flinke kostenbesparing. Wilt u ook op een duurzame manier bijvoorbeeld de temperatuur in uw bedrijf meten en automatisch bijsturen? Laat het ons weten en bel naar +32 476 48 50 73. De medewerkers van Velek vertellen u graag meer over de toepassing van professioneel meet- en regelapparatuur.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op