Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Meet- en regelapparatuur

Meet-en regelapparatuur

Met nauwkeurige meet- en regelapparatuur helpt u uw bedrijf verder. Velek is specialist op dit gebied en heeft de apparatuur die precies de temperatuur, vochtigheid of luchtkwaliteit meet en reageert met regelapparatuur. Verhoog de energie-efficiëntie, ga voor een beter milieu en werk mee aan een betere gezondheid met professionele meet- en regelapparatuur.

Wat zijn de toepassingen van meet- en regelapparatuur?

Meten is weten. Het is een bekende uitspraak, die volledig correct is. Doet u dat momenteel in uw bedrijf? Met onze professionele meet- en regelapparatuur weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u verwacht. Neem bijvoorbeeld het ruimteklimaat van het bekende Duitse merk S+S Regeltechnik. Op een nauwkeurige manier wordt de temperatuur in een ruimte gemeten, zodat de ideale omstandigheden gecreëerd kunnen worden. Is dat niet het geval? Dan zorgen de temperatuursensor en bijhorende meet- en regelapparatuur voor de ideale temperatuur. Toch is dat niet onze enige specialiteit. U kan bij ons ook terecht voor, onder andere:

Investeer in een milieuvriendelijk resultaat

Wanneer u kiest voor onze meet- en regelapparatuur of een van onze andere producten, kiest u automatisch voor een energiebesparend systeem. Hierdoor gaat u naast een milieuvriendelijk resultaat voor een flinke kostenbesparing. Wilt u ook op een duurzame manier bijvoorbeeld de temperatuur in uw bedrijf meten en automatisch bijsturen? Laat het ons weten en bel naar +32 476 48 50 73. De medewerkers van Velek vertellen u graag meer over de toepassing van professionele meet- en regelapparatuur.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op