Home » Luchtkwaliteit sensor

Luchtkwaliteit meten met een sensor

De luchtkwaliteit meten met een sensor zorgt ervoor dat uw werknemers enkel frisse lucht inademen. Door een luchtkwaliteitsmeter te kopen, achterhaalt u eenvoudig de kwaliteit van de lucht. Zit er fijnstof, stikstofdioxide (NO2) of gas in de lucht? Met een sensor van Velek uit Ruien bent u altijd zeker van uw zaak en kan u op tijd ingrijpen. Dankzij onze meter houdt u de luchtkwaliteit in het oog, waardoor uw werknemers in een gezonde omgeving kunnen werken.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Veilige omgeving met een sensor die luchtkwaliteit meet

Een sensor om de luchtkwaliteit te meten kan veel problemen voorkomen. Naast dat er tijdens een productieproces verschillende stoffen zijn die een gevaar vormen voor de gezondheid, kunnen bepaalde gassen of stoffen ook vervelende situaties opleveren. Door een luchtkwaliteitsmeter te kopen, kan u bijvoorbeeld een explosie of een uitslaande brand voorkomen. Met een sensor weet u zeker dat er geen vuiltje aan de lucht is. Investeren in gebouwenbeheer was nog nooit zo eenvoudig als met een geavanceerde meter.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Meer meten dan enkel de luchtkwaliteit

Naast een sensor die de luchtkwaliteit meet en regelt, bieden wij nog verschillende andere meet- en regelapparatuur aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuursensoren die de temperatuur automatisch regelen. Een luchtkwaliteitsmeter kopen gecombineerd met een van deze sensoren, zorgt voor een optimaal werkklimaat.

Schakel onze hulp in

Wilt u zeker zijn van een goede luchtvochtigheid, een perfect zuurstofgehalte en een gezonde luchtbalans? Schakel dan onze hulp in en schaf een sensor aan die de luchtkwaliteit in de ruimte meet. Ga voor een maximale veiligheid en voorkom luchtvervuiling op de werkplaats met een meter of een van onze andere producten. Heeft u meer vragen of bent u op zoek naar meer informatie over het gebruik van de luchtkwaliteitsmeter of een professionele fijnstofsensor? Neem dan contact met ons op en bel naar het nummer +32 476 48 50 73 voor gepast advies.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op