Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Luchtkwaliteit meten met sensor

Een luchtkwaliteit met sensor zorgt ervoor dat uw werknemers alleen frisse lucht inademen. Met dit hulpmiddel achterhaalt u eenvoudig de kwaliteit van de lucht. Zit er fijnstof, stikstofdioxide (NO2) of gas in de lucht? Met een luchtkwaliteit sensor van Velek bent u altijd zeker van uw zaak en kunt u op tijd ingrijpen.

Ga voor een maximale zekerheid en schaf een luchtkwaliteit sensor aan

Met een luchtkwaliteit sensor weet u zeker dat het schone en zuivere lucht is die uw werknemers inademen. Naast dat er tijdens een productieproces verschillende stoffen zijn die gevaar vormen voor de gezondheid, kunnen bepaalde gassen of stoffen ook vervelende situaties opleveren. Wees bijvoorbeeld een explosie of een uitslaande brand voor. Met een luchtkwaliteit sensor, weet u zeker dat er geen vuiltje aan de lucht is. Investeren in gebouwenbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

Schakel onze hulp in

Wilt u zeker zijn van een goede luchtvochtigheid, een perfect zuurstofgehalte en een gezonde luchtbalans? Schakel dan onze hulp in en schaf een luchtkwaliteit sensor aan. Ga voor een maximale veiligheid en voorkom luchtvervuiling op de werkplaats. Heeft u meer vragen of bent u op zoek naar meer informatie over het gebruik van de luchtkwaliteit sensor of professionele fijnstofsensor? Neem dan contact met ons op en bel naar het nummer +32 476 48 50 73 voor gepast advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem direct contact met ons op