Home » HVAC-installatie

HVAC-installatie

Met een HVAC-installatie van Velek uit Ruien regelt u het hele jaar door de temperatuur in uw gebouw. HVAC staat voor ‘heating, ventilation and airconditioning’. Met dit type installatie bent u dus voorbereid op alle situaties. Bovendien werkt een HVAC-installatie met een sensor, waardoor de temperatuur en nodige ventilatie automatisch geregeld worden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

De voordelen van een HVAC-installatie voor uw bedrijf

Als u het klimaat op uw werkplek wilt verbeteren, biedt een HVAC-installatie met sensor dé perfecte oplossing. Deze smart building solution monitort de temperatuur en de hoeveelheid verse lucht, en past deze indien nodig aan. Te heet? De airco gaat aan. Te koud? De verwarming brengt warmte. Ventilatie verbetert de luchtkwaliteit door verse lucht aan te voeren. Kortom, een HVAC-installatie zorgt voor optimale werkomstandigheden met behulp van een kleine sensor. Zo kunnen uw medewerkers beter focussen zonder gezondheidsklachten door slechte lucht. Daarnaast leidt een HVAC-installatie tot aanzienlijke besparingen, omdat het, aangestuurd door een sensor, alleen actief is wanneer nodig. Dit resulteert in lagere energiekosten en minder CO2-uitstoot. Goed voor u, uw team en het milieu!

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Contacteer ons voor een optimaal werkklimaat

Houd de luchtkwaliteitsmeter optimaal door een professionele HVAC-installatie met perfect afgestelde sensor te installeren. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw situatie? Contacteer ons dan gerust! We geven u graag meer informatie over onze meet- en regelapparatuur. Vul ons contactformulier in voor professioneel advies.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op