Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer Ruien

Gebouwenbeheer is tegenwoordig onmisbaar in een vooruitstrevend bedrijf. Door voor optimaal gebouwenbeheer te kiezen, zorgt u voor de meest ideale omstandigheden op de werkvloer. U wilt toch ook een goede luchtkwaliteit, perfecte temperatuur en aangename luchtvochtigheid op het werk? Bij Velek in Ruien, nabij Kortrijk, vindt u de perfecte meet- en regelapparatuur voor uw bedrijf.

Zorg met gebouwenbeheer voor de perfecte klimatologische omstandigheden

Hoewel medewerkers in een schoolgebouw, een fabriek en een kantoorpand andere producten en diensten leveren, is het voor de productiviteit in alle sectoren van groot belang dat de klimatologische omstandigheden perfect zijn. Wanneer Velek het gebouwenbeheer uitvoert, weet u zeker dat u er met onze meet- en regelapparatuur op vooruit gaat. Verschillende meters analyseren de waarden van de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid. Zijn deze niet optimaal? Dan past de regelapparatuur dat automatisch aan. Wilt u zeker zijn dat het CO2-niveau op peil blijft? Overweeg dan zeker om een CO2-sensor bij ons te kopen. Naast de klimatologische omstandigheden is ook de algemene veiligheid van uw werknemers van belang. Ook hiervoor bieden we oplossingen aan, waaronder een camera met bewegingssensor.

De voordelen van gebouwenbeheer

Wanneer u kiest voor ons gebouwenbeheer, weet u zeker dat dat voordelen met zich meebrengt. Doordat de leefbaarheid op de werkvloer perfect is, kan uw personeel zich beter concentreren en zijn ze productiever. Zo zal er minder hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. Daarnaast gooien vocht, een slechte luchtkwaliteit door aantasting van materialen en hoge of lage temperaturen geen roet meer in het eten.

Ga voor maximale milieu-efficiëntie

Laat u het beheer van uw gebouwen aan onze apparatuur over? Dan gaat u voor een maximale milieu-efficiëntie! Doordat de systemen alleen in actie komen als het écht nodig is, bespaart u energie, wat automatisch weer geld oplevert. Daarnaast maakt u gebruik van een duurzame manier om het klimaat binnen uw bedrijf te regelen en zorgt u voor een betere werkomgeving voor uw personeel. Ziet u perfect gebouwenbeheer zitten? Bel dan naar +32 476 48 50 73 voor meer informatie over onze producten.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten