Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Gebouwenbeheer Ruien

Gebouwenbeheer Ruien

Gebouwenbeheer is tegenwoordig onmisbaar in een vooruitstrevend bedrijf. Door voor een optimaal gebouwenbeheer te kiezen, zorgt u voor de meest ideale omstandigheden op de werkvloer. U wilt toch ook een goede luchtkwaliteit, perfecte temperatuur en aangename luchtvochtigheid op het werk? Neem daarom contact met Velek op en zorg voor perfecte meet- en regelapparatuur bij u in het bedrijf.

Zorg met gebouwenbeheer voor de perfecte klimatologische omstandigheden

Hoewel een schoolgebouw, een fabriek en een kantoorpand andere producten en diensten leveren, is het voor de productiviteit in alle sectoren van groot belang dat de klimatologische omstandigheden perfect zijn. Wanneer Velek uit Ruien het gebouwenbeheer uitvoert, weet u zeker dat u er met onze meet- en regelapparatuur op vooruit gaat. Verschillende meters analyseren de waarden van de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid. Zijn deze niet optimaal? Dan past het regelapparatuur dit aan.

De voordelen van gebouwenbeheer

Wanneer u kiest voor gebouwenbeheer, weet u zeker dat dat voordelen met zich meebrengt. Doordat de leefbaarheid op de werkvloer perfect is, kan uw personeel zich beter concentreren en zijn ze productiever. Zo zal er minder hoofdpijn en vermoeidheid zijn. Daarnaast gooien vocht, een slechte luchtkwaliteit en hoge of lage temperaturen geen roet meer in het eten door aantasting van materialen.

Ga voor een maximale milieu-efficiëntie

Kiest u voor ons gebouwenbeheer? Dan gaat u voor een maximale milieu-efficiëntie! Doordat de systemen alleen in actie komen als het écht nodig is, bespaart u onnodig energieverbruik, wat automatisch weer geld oplevert. Daarnaast maakt u gebruik van een duurzame manier om het klimaat binnen uw bedrijf te regelen en zorgt u voor een betere levenskwaliteit van uw personeel. Ziet uw een perfect gebouwenbeheer zitten? Bel dan +32 476 48 50 73 voor meer informatie.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten