Home » Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer is tegenwoordig onmisbaar in een vooruitstrevend bedrijf. U wilt toch ook een goede luchtkwaliteit, perfecte temperatuur en aangename luchtvochtigheid op het werk? Door voor optimaal gebouwenbeheer te kiezen, zorgt u voor de meest ideale omstandigheden op de werkvloer Bij Velek in Ruien vindt u de ideale apparaten voor uw bedrijf.

Duurzaam energiegebruik

Innovatie voor mens en milieu

Overal de beste luchtkwaliteit

Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

sens

Gebouwenbeheer zorgt voor de ideale omstandigheden

Hoewel medewerkers in een schoolgebouw, een fabriek en een kantoorpand andere producten en diensten leveren, is het voor de productiviteit in alle sectoren van groot belang dat de klimatologische omstandigheden perfect zijn. Met Velek als uw partner in gebouwbeheer verbetert u gegarandeerd de omgeving met onze meet-en regelapparatuur. Verschillende meters analyseren de waarden van de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid. Zijn deze niet optimaal? Dan past de regelapparatuur dit automatisch aan tot de ideale waarden. Wilt u zeker zijn dat het CO2-niveau op peil blijft? Overweeg dan zeker om een CO2-sensor bij ons te kopen. Met de juiste apparatuur wordt gebouwenbeheer bovendien ook milieu-efficiënt én duurzaam voor uw budget.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem vandaag nog contact op met ons

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende specificaties en mogelijkheden van gebouwenbeheer. Heeft u nog vragen voor ons? Bel dan naar +32 476 48 50 73 voor meer informatie over onze producten. Elke klant krijgt de juiste communicatie en expertise.

adelbanner

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Velek

E info@velek.be
T +32 476 48 50 73

Grote Herreweg 48
9690 Ruien

Velek Neem direct contact met ons op