Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer is tegenwoordig onmisbaar in een vooruitstrevend bedrijf. Door voor optimaal gebouwenbeheer te kiezen, zorgt u voor de meest ideale omstandigheden op de werkvloer. U wilt toch ook een goede luchtkwaliteit, perfecte temperatuur en aangename luchtvochtigheid op het werk? Bij Velek vindt u de ideale apparaten voor uw bedrijf.

Zorg met gebouwenbeheer voor de perfecte klimatologische omstandigheden

Hoewel medewerkers in een schoolgebouw, een fabriek en een kantoorpand andere producten en diensten leveren, is het voor de productiviteit in alle sectoren van groot belang dat de klimatologische omstandigheden perfect zijn. Wanneer Velek het gebouwenbeheer uitvoert volgens betrouwbare expertise, weet u zeker dat u er met onze meet- en regelapparatuur op vooruit gaat. Verschillende meters analyseren de waarden van de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid. Zijn deze niet optimaal? Dan past de regelapparatuur dit automatisch aan tot de ideale waarden. Wilt u zeker zijn dat het CO2-niveau op peil blijft? Overweeg dan zeker om een CO2-sensor bij ons te kopen. Naast de klimatologische omstandigheden is ook de algemene veiligheid van uw werknemers van belang. Ook hiervoor bieden we oplossingen aan, waaronder een camera met bewegingssensor. Met de juiste apparatuur wordt gebouwenbeheer bovendien ook milieu-efficiënt én duurzaam voor uw budget.

Neem vandaag nog contact op met ons

Ziet u gebouwenbeheer zitten als corebusiness? Bel dan naar +32 476 48 50 73 voor meer informatie over onze producten. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende specificaties en mogelijkheden van deze techniek. Elke klant krijgt de juiste communicatie en expertise. Informeer ook zeker naar de mogelijkheden van een technisch onderhoud.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op