Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Fijnstofmeter buiten

Fijnstofmeter voor buiten

Indien u op zoek bent naar een fijnstofmeter voor buiten, bent u bij Velek op de goede plek. Ons bedrijf specialiseert zich in het voorzien van allerlei apparatuur om het werkklimaat in of rond uw bedrijf te bevorderen. Zo kan u bij ons allerlei sensoren kopen, zoals een fijnstofmeter voor buiten.

Luchtkwaliteit meten met een fijnstofmeter voor buiten

Garandeer gezonde luchtkwaliteit rondom uw bedrijf door een fijnstofmeter voor buiten aan te schaffen. Een hoge dosis fijnstof in de lucht kan schadelijke gevolgen voor u en uw werknemers met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalingsproblemen, vermoeidheid en hoofdpijn. De luchtkwaliteit wordt ook door andere factoren beïnvloed. Wilt u bijvoorbeeld ook het CO2-niveau meten? Dan koopt u bij ons ook een CO2-sensor. Wij hebben verschillende soorten meet- en regelapparatuur klaarliggen om een optimale werkomgeving te garanderen.

Koop uw meter voor buiten

Wilt u de luchtkwaliteit én de productiviteit van uw werknemers verbeteren? Schaf dan een professionele fijnstofsensor van ons bedrijf aan. Heeft u nog vragen in verband met onze producten of diensten? Contacteer ons door te bellen naar +32 476 48 50 73 of door het contactformulier in te vullen. Onze specialisten helpen u graag waar nodig zodat u de juiste keuze voor uw bedrijf maakt.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op