Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Fijnstofmeter voor binnen

Bent u op zoek naar een fijnstofmeter voor binnen uw bedrijf? Dan zit u goed bij Velek. Wij bieden allerlei oplossingen aan voor bedrijven om een gezond werkklimaat te creƫren. Lees verder en ontdek waarom een fijnstofmeter voor binnen enorm belangrijk is voor uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een fijnstofmeter voor binnen?

Met een fijnstofmeter blijft u constant op de hoogte van het fijnstofgehalte binnen uw bedrijf. Waarom is dat belangrijk?

  • Een hoge hoeveelheid fijnstof is schadelijk voor de gezondheid. Zo kan het bijvoorbeeld hart- en vaatziektes veroorzaken en kunnen ook de luchtwegen schade ondervinden.
  • Daarnaast verlaagt een ongezonde lucht ook de productiviteit bij uw werknemers.

Wilt u al deze zaken voorkomen? Installeer dan een professionele fijnstofsensor van Velek! Als specialist bieden we overigens tal van andere sensoren aan zodat u van alles op de hoogte blijft in uw bedrijf. Zo hebben we ook vochtigheids- en druksensoren.

Vraag gerust om meer informatie en advies

Wilt u garanderen dat uw werknemers in een gezonde lucht hun werk uitvoeren? Installeer dan een fijnstofmeter voor binnen of een van onze andere producten. Heeft u vragen over onze diensten? Contacteer ons op het nummer +32 476 48 50 73.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriƫle voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Neem direct contact met ons op