Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Bewegingsdetector

Maak het uzelf op het werk gemakkelijk en kies voor een uiterst gevoelige bewegingsdetector. Laat een garage automatisch opengaan, zorg dat het licht automatisch gaat branden of laat urinoirs automatisch doorspoelen op het toilet. Kom een bewegingssensor bij Velek kopen en creëer een efficiënte, veilige en schone werkomgeving.

Ga voor een bewegingsdetector: een licht in de duisternis

Wat u kunt verwachten wanneer u een bewegingssensor bij ons komt kopen? Dat is vooral gemak en kostenbesparing. Wanneer u een poort automatisch opengaat en het licht vanzelf aangaat, bespaart u ten eerste tijd doordat de handelingen niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden. Daarnaast zorgt u voor veilige situaties, doordat u bijvoorbeeld niet in een donkere ruimte het licht hoeft te zoeken, met de kans ergens op te botsen. Als laatst bespaart u geld en zorgt en denkt u werkt u mee aan een duurzamer bedrijf.

Een bewegingssensor kopen? Dan kiest u voor kostenbesparing én duurzaamheid!

Is het echt mogelijk om met een bewegingsdetector geld te besparen en tegelijkertijd rekening te houden met een beter milieu? Natuurlijk kan dat! Wanneer het licht alleen aangaat of de toiletten alleen doorgespoeld worden als er iemand aanwezig is, gebruikt u de energie alleen op het moment dat u het écht nodig heeft. Met als resultaat: een fikse kostenbesparing plus de zekerheid dat de toiletten doorgespoeld worden. Die extra hygiëne krijgt u er van ons gratis bij.

Maak het uzelf gemakkelijk en schakel onze hulp in

Ziet u het zitten om de dagelijkse handelingen met een bewegingssensor eenvoudiger te maken? Schaf dan een bewegingssensor van ons aan! Zorg voor een efficiënter bedrijfsproces en ga er op verschillende vlakken op vooruit. In welke sector u ook actief bent, met een bewegingsdetector maakt u het uzelf altijd makkelijker. Wilt u zelf een bewegingssector kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73.

Bekijk ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten