Heeft u vragen over onze producten?

Bij Velek helpen we u graag

Spaart het milieu

Bespaart geld

Bespaart energie

Home » Bewegingsdetector

Bewegingsdetector

Wilt u een bewegingsdetector kopen voor in uw bedrijf? Dat is begrijpelijk, er zijn immers heel wat voordelen aan verbonden. Met een bewegingsdetector maakt u het uzelf op het werk gemakkelijk. Laat een garage automatisch opengaan, zorg dat het licht automatisch gaat branden of laat urinoirs automatisch doorspoelen op het toilet. Bij Velek kan u een bewegingssensor voor buiten of binnen kopen om zo een efficiënte, veilige en schone werkomgeving creëren. Hieronder leest u alvast meer over deze gebruiksvriendelijke toepassing!

Ga voor een bewegingsdetector: een licht in de duisternis

Wat kan u verwachten wanneer u bij ons een bewegingssensor voor binnen of buiten gaat kopen? We zetten het graag even op een rijtje voor u:

  • Gemak en tijdsbesparing: wanneer een poort automatisch opengaat en het licht vanzelf aangaat, bespaart u ten eerste tijd doordat de handelingen niet meer handmatig uitgevoerd hoeven te worden.
  • Veiligheid: doordat u bijvoorbeeld niet in een donkere ruimte het licht hoeft te zoeken, met de kans ergens op te botsen, zullen er minder ongevallen gebeuren.
  • Duurzaamheid op alle vlakken: u bespaart met een bewegingsdetector geld en zorgt voor een duurzamer bedrijf.

Is het echt mogelijk om met een bewegingsdetector geld te besparen en tegelijkertijd rekening te houden met een beter milieu? Natuurlijk kan dat! Met een bewegingssensor voor buiten of binnen gebruikt u de energie alleen op het moment dat u het écht nodig heeft. Zo gaat het licht enkel aan wanneer er iemand aanwezig is en spoelen de toiletten automatisch door na ieder gebruik. Het resultaat: een fikse kostenbesparing. Of u nu een bewegingssensor voor binnen of buiten wilt kopen, u profiteert met onze smart building solutions altijd van verschillende voordelen.

Maak het uzelf gemakkelijk en schakel onze hulp in

Wilt u de dagelijkse handelingen eenvoudiger maken met een bewegingsdetector? Kies er dan voor om een bewegingssensor voor binnen of buiten te kopen en profiteer van de vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een camera met bewegingssensor kopen voor buiten, om zo de veiligheid rondom uw pand te vergroten? Of wilt u binnen uw bedrijf handelingen automatiseren met een bewegingssensor? Het is allemaal mogelijk! In welke sector u ook actief bent, met onze meet- en regelapparatuur maakt u het uzelf altijd makkelijker. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 476 48 50 73. Onze professionals helpen u verder.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

s+s Regeltechnik

Sensoren voor gebouwenbeheer

Bekijk producten

Adelsystem

Industriële voedingen , UPS Systemen en Batterijladers

Bekijk producten

Velek Neem direct contact met ons op